Snacks till fisketuren

När du är ute och fiskar och märker att magen börjar kurra är det nog dags att äta något. För att du inte ska behöva pausa fisket allt för länge, eller kanske till och med fiska samtidigt som du äter, är det smart att ha med sig några lättätna men mättande snacks. Nedan ger vi dig våra bästa förslag på just det, alltså snacks som du enkelt kan äta under fisketuren.

Bars

Hemmagjorda eller köpa från affären – bars är alltid ett bra snack att ha med i väskan. En bar är väldigt enkel att äta då du behöver bara använda en hand för att äta den. Det betyder att du kan hålla fiskespöt i den andra handen samtidigt som du äter, eller ta en kort paus. De är även nyttiga och rätt mättande. Bars är också ett sådant snacks som utöver fisketuren är bra att ha liggande i exempelvis ditt fina sidobord eller i väskan.

Frukt

Frukt av alla dess slag är väldigt bra snacks. Vill du inte förbereda så mycket innan fisketuren funkar det absolut att ha med sig hela frukter, så länge de är sköljda. Lättast är frukt som äpple och päron eftersom att du inte behöver skala dem. Banan är dock också bra, mättande och lätt att äta.

Smoothies

Har du möjligheten att göra eller köpa en smoothie? Då har du ett utmärkt “to go”-mellanmål som inte alls är svårt att få i sig. Vill du experimentera lite med smoothies kan du testa att ha i kolsyrat vatten från din effektiva sodastream, eller att blanda i lite mjölk, exotiska frukter, gröna blad eller nötter.

Mackor

Mackor av alla olika slag är perfekt att ha med sig på fisketuren. Dessa går även att variera väldigt mycket och anpassa efter smak och tycke. Har du gjort mackan innan fisketuren börjar är den lika enkel att äta som det är att ta på sig rätt kläder efter väder – kanske enklare till och med.