Runt om Mälaren

När du ändå är och fiskar runt om Mälaren kan du passa på att göra andra grejer som finns runt omkring denna fantastiska sjö. Kanske är du sugen på att variera fisket med lite avslappnande spa, eller boka in en dagstripp till Stockholm för att besöka kungahuset och andra sevärdheter?

Steam hotel

I Västerås hittar du det kända spahotellet Steam hotel. Det ligger precis vid Mälaren, så har du lite tur får du ett rum med utsikt över sjön. Annars kan du få en riktigt fin utsikt över hotellet om du hellre vill ha det! Passa på att lyxa till det med lite spa och god mat när du ändå är på plats, du kommer inte bli besviken.

Aronsborg

Om du ska delta eller hålla i en konferens kan vi tipsa om Aronsborg. Det är ett konferenshotell som också ligger precis vid vattnet. Där kan ni arbeta hårt under arbetsdagen och sen slappna av och ha lite kul med fiske, bad eller något annat som roar er. På Aronsborg.se kan du läsa mer om vad som är så speciellt med just detta konferenshotell.

Drottningholms slott

Vi nämnde kungahuset som ett tips på en sevärdhet i Stockholm. En annan häftig plats att besöka är Drottningholms slott. Detta slott ligger på en av Mälarens alla öar – nämligen Lovön. Sedan 1981 har kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia haft den södra delen av slottet som sin officiella bostad – det skulle väl vara häftigt att besöka?