Andra aktiviteter i Bålsta

Fiske i all ära, men det finns så klart också andra aktiviteter att ägna sig åt i Bålsta. Om hela familjen är på semester tillsammans kanske inte alla önskar att fiska, utan det finns möjlighet att man gör olika aktiviteter under dagen och sedan samlas på kvällen istället.

Den som vill vara aktiv kan välja mellan att både bowla, bada eller ta en tur till ishallen. Här kan rastlösa barn leka av sig och få utlopp för all sin energi. Är det bra väder finns det dessutom möjlighet att prova på frisbeegolf på den bana som finns.

Är det dåligt väder eller att man bara vill göra något som inte är lika aktivt finns Åbergs museum på orten. Det är Lasse Åbergs egna museum där det finns möjlighet att titta på seriefigurer och leksaker om han har skapat. Gå på konstjakt och deltag i en frågesport eller låt barnen leka i Trazans djungelkoja. Kojan är på hela 3 våningar och utanför finns en lekplats med två fredliga kossor. Behöver man en paus finns det en restaurang som serverar varierad kost till både vuxna och barn.

Bålsta kan roa hela familjen och fisket är helt fantastiskt. Det är en plats som man kommer att återvända till gång på gång efter att man upptäckt alla guldkorn som finns.