Enklare att köpa fiskekort under 2021

I år kommer det vara enklare än någonsin att köpa fiskekort tack vare den nya webbplatsen som har lanserats av Sportfiskarna: Fiskekort.se. Det är en avancerad sajt som har utvecklats för att uppfylla alla gällande krav och regler för en e-handelsplats för fiskekort. När du kommer in på hemsidan får du först välja vart du vill fiska någonstans. Skriv till exempel Västmanland eller Ångermanland och tryck på retur. I Västmanland får man välja mellan Sala FvF och Hällefors FvF. Det är lika lätt att köpa fiskekort som det är att köpa blenders eller stavmixrar.

Om du bor i Salaområdet har du möjligheten att fiska regnbågslax i Skogssjön Järndammen norr om Sala. Där planteras det omkring 150 kilo regnbågslax varje månad under sommarsäsongen och ett fiskekort fram till 31:a december kostar 120 kronor inklusive moms för barn upp till 12 år och 250 kronor från 12 år och uppåt. Man kan även köpa dagskort på 24 timmar om man föredrar det eller ett veckokort. Det blir dyrare om man vill köpa in sig på flera veckor, men perfekt om man bara ska vara där en vecka.

Webbplatsen är otroligt enkel att navigera – man klickar sig fram snabbt och smidigt. Fyll din Marimekko kopp med kaffe och boka in dig på de sjöar du planerar att besöka i år! Det är ett sant nöje. På Fiskekort.se kan man även läsa om allmänna bestämmelser, studera gällande fångstbegränsningar och all annan information man måste ha koll på när man fiskar i Sverige. De tydliggör också vilka metoder som tillåts vid de olika sjöarna och dragen.