Categories
Uncategorized

Mycket mer än bara fiske

Fiske är så mycket mer än att bara få upp en fisk ur vattnet. Det är också en väldigt social grej, där man får möjlighet och träffa andra med samma intresse.  De som är väldigt inbitna fiskare är ofta med i någon typ av förening. Där träffar man människor med samma intresse att prata om det. Men fiske och intresset är inte det enda som det läggs fokus på. Att ta med hela familjen ut i skogen och sitta vid en liten tjärn en dag är väldigt mysigt.

Det ger en möjlighet att komma ut i skogen bara vara i naturen för en stund. På så sätt är det en fantastisk möjlighet för att minska stress. När familjen är med social grej att göra tillsammans med barnen. Gör upp en liten eld och grilla korv, drick varm choklad och bara njut av stunden tillsammans. Minnen för livet skapas under dessa stunder med familjen.

Skulle inte barnen vara jätte intresserade av själva fiskandet går det att försöka hitta på andra aktiviteter som de kan ägna sig åt. Tävla i att hitta pinnar som ser ut som figurer, bygga konst av kottar och liknande. På internet finns idag otroligt många tips att använda sig av för föräldrar som behöver lite hjälp och tips på vägen. Genom att göra roliga saker i naturen blir det en naturlig del av barnets miljö, vilket är positivt. Låt dem använda sin kreativitet och utforska allt spännande som finns ute i naturen!