Categories
Uncategorized

Fiska i Sverige eller utomlands

Alla som är inbitna fiskare drömmer om att fånga någon speciell fisk. Det kan vara en gädda som väger mer än 15 kilogram eller en stor haj. Några av fiskarna går att fånga på svenskt vatten och andra behöver man ge sig utomlands för att fånga. Oavsett kan fisket skilja sig något åt beroende på vart man ger sig ut och fiskar.

I Sverige finns ett fantastiskt utbud och man kan dessutom njuta av allemansrätten på ett underbart sätt. Att ge sig ut med en god matsäck och något varmt att dricka i en termos från kitchentime.se är en upplevelse i sig.

Vill man sedan ge sig ut i världen och testa fiska på lokalt sätt eller för att få tag i en specifik fisk är det bra att ha erfarenhet samtidigt som man behöver vara ödmjuk för traditioner och tillvägagångssätt som kan skilja sig åt mellan olika länder. Runt Båstad är det helt vanliga regler som gäller och som fiskare kan man alltid känna sig trygg med sina val. Våga dessutom säga hej och prata med övriga fiskare, kanske det slutar med att ni har spännande tips att dela med er av till varandra!