Categories
Uncategorized

Äta egenfångad fisk till middag

Att ge sig ut och fiska är helt underbart och ger många möjligheter till att stressa ner och bara vara i en annars väldigt stressig vardag. När man väl kommer hem är det ännu mer fantastiskt om möjligheten finns att äta upp den eventuella fisk som man fångade. Det behöver inte betyda att man efter en lång dag av fiske behöver stå många timmar vid spisen, det finns smarta genvägar att ta.

Köp hem en tortillapress av hög kvalitet och upptäck hur snabbt det går att laga enkel men välsmakande mat. Fyll tortillabrödet med fisk och valfria tillbehör, låt det ligga i några minuter och sedan är det klart att avnjutas.

Det som oftast tar allra längst tid är att rensa fisken från alla ben, för det kan vara farligt för yngre barn och vuxna kan tycka det är jobbigt att behöva plocka bort ben mellan tänderna. Fisken i sig brukar ofta räcka med att salta och peppra för att plocka fram de naturliga smakerna. Finns det möjlighet att röka fisken innan kan det vara en extra smakhöjare till middagen. Då kan man själv bestämma och avgöra hur mycket röksmak som det ska vara på fisken.